İlim Yayma Vakfı Burslarına Başvurular Devam Ediyor

BURS BAŞVURU BİLGİLERİ (YÜKSEK LİSANS)

Yüksek lisans öğrencileri için İlim Yayma Vakfı bünyesinde Burs Komisyonu tarafından belirlenmiş koşullar doğrultusunda yıllık olarak burs verilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

• Türkiye’deki üniversitelerin herhangi bir alanında tezli yüksek lisans programlarına kayıtlı olup normal öğrenciliği devam etmek,
  • Başvuru tarihi itibari ile 28 yaşından gün almamış olmak,
  • Dönem şartı;
    • Bilimsel hazırlık ve İngilizce hazırlık alanlar için 2016 ve sonrası,
    • Bilimsel hazırlık veya sadece İngilizce hazırlık alanlar için 2017 ve sonrası,
    • Doğrudan ders dönemine başlayanlar için 2018 ve sonrası, yüksek lisansa kayıt yaptırmış olmak.
  • Yüz kızartıcı ya da kasti bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak.

BURS BAŞVURU BİLGİLERİ (DOKTORA)

Doktora öğrencileri için İlim Yayma Vakfı bünyesinde Burs Komisyonu tarafından belirlenmiş koşullar doğrultusunda yıllık olarak burs verilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

• Türkiye’deki üniversitelerin herhangi bir alanda doktora programlarına kayıtlı olup normal öğrenciliği devam etmek,
  • Başvuru tarihi itibari ile 36 yaşından gün almamış olmak,
  • Dönem şartı;
    • Bilimsel hazırlık ve İngilizce hazırlık alanlar için 2014 ve sonrası,
    • Bilimsel hazırlık veya sadece İngilizce hazırlık alanlar için 2015 ve sonrası,
    • Doğrudan ders dönemine başlayanlar için 2016 ve sonrası, doktoraya kayıt yaptırmış olmak.
  • Yüz kızartıcı ya da kasti bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru İçin Tıklayınız