Lisans Öğrencilerinin 2019-2020 Akademik Yılı Kayıt Yenileme İşlemleri

Değerli öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı kayıt yenileme işlemleri için 06.08.201902.09.2019 tarihleri arasında (Yaz okuluna devam eden, dönem uzatan öğrenciler ve 667 KHK kapsamında kayıt işlemleri yapılan öğrenciler hariç, bu kapsamındaki öğrenciler için ayrıca duyuru yapılacaktır) aşağıdaki süreci izleyerek ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

• Kredi Kartı ile Öğrenim ücreti ödemesi https://kampus.izu.edu.tr/odeme bağlantısından kredi kartı bilgileri girilerek gerçekleştirilebilir.(Ödemelerinizi “Bonus, Ziraat Bankası Combo , World veya Paraf” özellikli kredi kartlarını kullanarak peşin (peşin ödeme indirimi uygulanmamaktadır) veya en fazla 10 taksite kadar taksitlendirerek ödeyebilirsiniz.
  • Öğrenim ücretinizi anlaşmalı olduğumuz "Kuveyt Türk” ,"Albaraka Türk” ve “Türkiye Halk Bankası” bankalarının size en yakın şubelerine giderek peşin (peşin ödeme indirimi uygulanmamaktadır) veya en fazla 10 taksite kadar taksitlendirebilirsiniz. Anlaşmalı katılım bankası tarafından hesaba dayalı işlem yapılacak olup, bu işlem nedeniyle herhangi bir ücret veya fark alınmayacaktır. (anlaşmalı bankalar taksitlendirme işlemi için başvuran kişinin gelirini gösterir belgeler isteyebilmektedir)
  • Peşin ödemeler (peşin ödeme indirimi uygulanmamaktadır) İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi adına kayıtlı;

» Kuveyt Türk Katılım Bankası / Sefaköy Şubesi TR08 0020 5000 0083 3555 8000 04
» Albaraka Türk Katılım Bankası / Sefaköy Şubesi TR78 0020 3000 0123 5513 0000 04
IBAN numaralı hesaplarına yapılabilir.

EFT veya havale ile yapılacak ödemelerde, öğrencinin T.C. kimlik numarası ile adı ve soyadı bilgileri dekont açıklaması olarak yazılmalıdır. (ödeme işlemlerinizin sağlıklı yürüyebilmesi için lütfen ATM'lerden işlem gerçekleştirmeyiniz)

Üniversitemiz yukarıdaki ödeme yöntemleri dışında (çek, senet v.b.) herhangi bir farklı ödeme yöntemi ile tahsilat yapmamaktadır.

iconbank Kartlı Ödeme Sistemi