Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.
(Yalnızca Altunizade Yerleşkemizdeki Eğitim için geçerlidir. )

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
NE KİMLER KATILABİLİR?

• İŞKUR’a kayıtlı olanlar,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Girişimcilik eğitim programında aynı modülden daha önce yararlanmamış olmak,
  • İŞKUR tarafından cezalı durumda olmayan kişiler.
  • İş ve Meslek Danışmanı Görüşme Formunun doldurulması (İŞKUR da yapılacak)
  • Çalışanlar
  • Öğrenciler
  • Emekliler
  • Dezavantajlı Gruplar ( Engelliler, Kadınlar, Gençler )

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ

! EĞİTİME KATILMAK İÇİN İŞKUR’A KAYITLI OLMANIZ GEREKMEKTEDİR.

! BAŞVURULAR SADECE E-DEVLET ÜZERİNDEN ALINMAKTADIR.

E-DEVLET BAŞVURU AŞAMASI

1

• Arama yerine Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılımcı Başvurusu yazılarak Uygulamaya Git butonu tıklanır.
2

• Sağ Üst tarafta + Yeni Başvuru butonu tıklanır.
4

• Açılan alanda kimlik bilgileriniz otomatik olarak gözükür , sayfanın orta kısmına doğru olan yerde KURS SEÇİMİ alanından İl (İstanbul) ,Birim (ALTUNİZADE/ASYA YAKASI YERLEŞKEMİZ İÇİN KOSGEB İstanbul Anadolu Müdürlüğü-FINDIKLI/AVRUPA YAKASI YERLEŞKEMİZ İÇİN KOSGEB İstanbul Boğaziçi Müdürlüğü) , Kurs Başlangıç Bitiş tarihi kısmında (örnek olarak verilmiştir size uygun bir tarihi seçebilirsiniz Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü – 17/12/2018 – 21/12/2018 ) yazılı alan seçilir.
  • Yukarıdaki işlemler yapıldığında kurs adresi kısmı otomatik olarak Sabahattin Zaim Üniversitesi’ne gelmesi gerekir. (Not : Üniversitemizde eğitim almak isteyen katılımcılarımız kurs adresi kısmında başka üniversitenin adresini görüyorlarsa hatalı başvuru yapılmıştır. Diğer seçeneklere/tarihlere tıklayarak Üniversitemizin adını gördüğünüzde işleme devam edebilirsiniz )
5

• Doldurmanız gereken diğer kısımlarda doldurulduktan sonra sağ alt köşede KAYDET‘e basarak kaydınızı tamamlayınız.

6

ÖNEMLİ NOT!  E-DEVLET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPMANIZ SEÇTİĞİNİZ EĞİTİM İÇİN SİZE KESİN KATILIM HAKKI VERMEZ. KESİN KATILIM SÜRECİNDE KATILIMCILARI İLGİLİ KURUMLAR (iş fikri/çalıştırılacak kişi sayısı vs. gibi kriterlere göre) BELİRLEYECEKTİR.