Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Çeşitli Kongrelere Katıldı

İZÜ Hemşirelik Bölümü öğrencileri, I. Uluslararası ve II. Ulusal Kadın Sağlığı Hemşireliği Kongresi’ne poster bildirisi ile katıldı.

30 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen “Farklılıklar İçinde Bütün Olmak” temalı 9. Geleneksel Koç Üniversitesi Hemşirelik Öğrencileri Etkinliği’ne dört İZÜ hemşirelik öğrencisi poster bildirisi sunmak üzere davet edildi. Öğrencilerin “Önce İnsan” temalı posteri yoğun ilgi gördü.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 4-6 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 850 kişinin katıldığı “Değişen Dünyada Hemşirelik: Evrensel Farklılık ve Benzerlikler” temalı 17. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne İZÜ Hemşirelik Bölümü öğrencileri 2 sözel 3 poster bildirisi ile katıldı. Ayrıca kongrede yer alan dört sözel bildiri oturumlarından birinde Hemşirelik Bölümü 2. sınıf öğrencisi Sedef Şenbil davetli oturum başkanı olarak görev aldı.

öğrenci kongresi Öğrenci Kongresi