İZÜ'den Eğitime Tam Destek

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ve heyeti 14 Şubat 2018 tarihinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut yapılan görüşmenin ardından, ziyaret çerçevesinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ihtiyacı olan öğrencilere çeşitli eğitim programları aracılığı katkı sağlayacak. Ayrıca “Mesleki Rehberlik” programı ile öğrencilerin gelecek tercihlerini en doğru şekilde yapabilmesi için katkı da bulunacak.

Özellikle lise öğrencilerinin üniversite ortamını tanıması ve yerinde görmesi için kampüsünün kapılarını açan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, akademisyenlerini de “Akademisyenler Okulda” projesi ile öğrencilerle buluşturacak. Bu çalışmaların dışında, “Kent Kültürü”, “Kariyer Danışmanlığı”, “Hizmet içi Eğitim” ve benzeri projelerle de İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte çalışarak öğrenciler için iyi bir geleceğin yollarını açacak.

İmzalanan "Eğitimde İş Birliği Protokolü"nün ardından taraflar karşılıklı hediye takdiminde bulunurken, son olarak bir kampüs turu gerçekleştirdiler.

IMEM8300[1777] IMEM8309[1778]