Gazze İslam Üniversitesi’nden İZÜ’ye Ziyaret

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arif Ersoy, Gazze İslam Üniversitesi heyetini ağırladı.

İZÜ Halkalı Kampüsü’nde 6 Şubat 2018 Salı günü gerçekleşen ziyarete, Gazze İslam Üniversitesi’ni temsilen Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Nasereddin Almuzaini, Eski Rektörü Dr. Kamalain Shaath, Türkiye Temsilcisi Moin Naim ve üniversitenin Türkiye ofisinden Raif Alshorafa katıldı.

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Temel Hazıroğlu’nun hazır bulunduğu görüşmede üniversitelerin faaliyetleri ve akademik işbirliği konuları üzerinde duruldu. Her iki üniversitenin temsilcileri de özellikle lisansüstü eğitimde işbirliğine açık olduklarını ve bu yönde çalışmaların yapılabileceğini dile getirdiler. Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.