TÜBİTAK'tan İZÜ Projelerine Destek

Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı 2017 yılı 2. dönem değerlendirme sonuçları açıklandı.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı'nın 2017 yılı 2. dönem değerlendirme sonuçlarına göre İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gülseren “Türk Fındığı Küspesinin Fonksiyonel Gıdalarda Kullanılmasının İncelenmesi” başlıklı araştırması bilimsel olarak desteklenmesine karar verildi.

TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için hazırlanan projelerin bilimsel olarak desteklenmesini amaçlıyor.