İZÜ, Üniversite Adayları ile Buluştu

Pendik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, öğrencilere vizyon kazandırmak, ortaöğretim kurumlarının üniversitelerle işbirliğini arttırmak amacıyla 5-6-7 Aralık tarihlerinde Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kariyer Günleri” organizasyonunda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi aday öğrencilerle buluştu.

Lise öğrencilerine, üniversite ve meslek seçiminde destek olmak amacıyla Pendik’te düzenlenen Kariyer Günleri’ne öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Uzmanlar tarafından üç gün boyunca verilen seminerler öğrencilere yol gösterdi.

"Doğru Karar: Başarı ve Mutluluk"

Verilen seminer programlarından biri de İZÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Özgenel ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Kamil Arif Kırkıç’ın sundukları  "Doğru Karar: Başarı ve Mutluluk" konulu eğitim oldu. Öğrenciler eğitim boyunca dikkatli bir şekilde sunumları dinlediler ve katılım gösterdiler.

“Kariyer Günleri” boyunca salonda yer alan İZÜ Tanıtım Stadı’na da ilgi oldukça fazlaydı. Aday öğrenciler bir yandan üniversite hakkında bilgi alırken bir yandan da akıllarındaki sorulara cevap buldular.