Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Sergisi

• Tarihler: 12 – 13 May, 2018
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan "Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Sergisi" 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 11:00'da İZÜ Halkalı Kampüsü İç Bahçe'de ziyarete açılacak.

Kültürel Örnekler, Eğitim Ortamlarını Geliştirme Uygulamaları, Bilim ve Teknoloji Uygulamaları, Çevre ve Çevre Bilinci olmak üzere 4 kategoriden 3309 proje başvurusu alınan serginin açılış törenine İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ile İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci katılacak.

Sergi ile İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonun eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında resmi okul/kurumlarda yürütülen faaliyetler sonucunda ortaya çıkan iyi örnekleri paylaşmak, bu örneklerden haberdar olmak ve özgün çalışmaları belirleyerek ön plana çıkarıp resmi tüm okul/kurumlar tarafından model alınmasını sağlamak amaçlanıyor.

KUTUPHANE 19X62