izulogo

İZÜ Kütüphaneleri

1 Milyon Kitap Kapasiteli Merkez Kütüphane Açıldı!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin inşası tamamlanan yeni Merkez Kütüphanesi kullanıma açıldı. İZÜ Merkez Kütüphane, 13 bin 500 metrekare kullanım alanı, bin 500 araştırmacı ve 1 milyon kitap kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük kütüphaneleri arasında yerini aldı.

İZÜ’nün kalbi olan Merkez Kütüphane, Halkalı Ziraat ve Baytar Mektebi’nin ve başta Mehmet Akif Ersoy olmak üzere tüm ilim ve irfan yolcularının mirasını sürdürmeye devam edecek.

Üniversitede görev yapan akademisyenlere ve eğitim gören öğrencilere bilgiye erişimlerinde büyük kolaylık sağlayan kütüphane, rahat çalışma ortamı sayesinde İZÜ’nün vazgeçilmez mekanlarından biri olacak.

IMG_3173 IMG_3180 IMG_3188 IMG_3185 IMG_3297 IMG_3195 IMG_3179 IMG_3191

Yeni açılan kütüphanemize kitap bağışı yapmak için aşağıdaki formu doldurarak kütüphanemizle iletişime geçebilirsiniz.

1 Milyon Kitap Kapasiteli İZÜ Kütüphanelesi